Topic: alea alea
hai steaua!
Bine aţi venit pe forumul binşenilor
You are not logged in. Please login or register.
Pages: 1
hai steaua!
ba, steaua nu-i din groapa binshului, nu ne jigni te rog!
daca vrei steaua du-te si te inscrie la tanti tutzi in partid.
Mă ducu, lasă steaua. Aici se vorbeşte de echipe din "groapa binshului" şi din Bihor: Avântul Mizieş, Gloria Căbeşti, Poiana Budureasa etc.
Apropo de nume de echipe, cel mai tare mi se pare Atletico Mădăras ![]()
Da ce zici de" D'amore Alparea", echipa fabricii de branturi din Alparea.
Veteraz, cum se numeste echipa de fotbal de la Pietroasa?
Crisul... daca tin bine minte..
cum am putea uita luptatorii de la Staruinta Ghiorac?
hai avantu' shoimush
hu dinamo!
Da, intr-adevar, obstinenta de care dau dovada "staruitorii" e pilda pentru satele din jur. Ghiorac mai are si o echipa de cosasi profesionisti inscrisi in circuitul timbersports la proba de "otava pe nemancate".
Last edited by veteraz (20.10.2008 15:10:24)
Bihorul Beius a invins in weekend cu 4-0 pe Marmatia Sighetu Marmatiei si se apropie de primul loc amenintator (locul 5 deocamdata).
Adi, ar trebui sa-ti gasesti un colaborator care sa mearga la meciuri si sa scrie pe forum cronica meciului, un Ovidiu Ioanitioaia local ![]()
Tot Salamu' o fi comentator pe stadion?
dar de recolta remetea ce mai stitzi?
Salamu' e in litigiu cu aproape-omonimul lui, Florin Salam , pentru folosirea numelui acesta cu reverberatii gastronomice fara comanda ferma din meniul zilei.
Last edited by veteraz (20.10.2008 20:30:15)
Recolta Remetea reediteaza rezultatele regretabile din retapa recedenta...regal cu Cabesti, reinfrangere cu Real Santandrei din astea...Va resalut!
Last edited by veteraz (20.10.2008 20:36:20)
s.o.s....din cauza de lipsa de oameni,echipament,teren,plase,mingi,fanioane..vechea glorie a vaii rosii..clubul avantul soimus este in pragul desfintzarii..ajutatzi'i..nu'i lasatzi sa piara..reamintesc faptul ca acest club infiintzat pe la 1971 a dat nishte fotbalisti de seama printre care merita mentzionatzi:franck,john,jean,ness etc oameni care au dus clubul pe cele mai inalte culmi ale fotbalului local..A.S. FIIND SINGURA ECHIPA CARE A REUSIT SA INFRANGA GLORIA BEIUS INTR'UN SEZON SI FIIND FOARTE APROAPE DE A PROMOVA..HAI STEAUA!
vai si amar!hai petrolu'!
Cum se salută mai nou steliştii? Give me five!
Ma, ce se intampla la Beius?
Bihorul Beius 4 - 1 FC Cisnadie
Bihorul Beius a urcat pe locul 2 si are 2 meciuri mai putine.
A aparut ceva investitor minune?
S-a inaugurat noua baza sportiva de la "industrial". 100 RON/ora! Huooooooooo!!!!!! Ase vor aia sa incurajeze sportul ?Huoooooooo!!!!!
hai petrolu'!
Chiar am observat ca primul proiect al noului primar (fost profesor de sport la industrial) a fost amenajarea bazei sportive de la industrial. CE surpriza, eu credeam ca va amenaja un teatru ceva chiar dupa investire in functie.
Desigur pe gard scris mare ceva de primarie (ceva de genul "aici sunt banii dumneavoastra).
Vai de noi, ce urmeaza? Dotarea stadionului cu nocturna performanta?
Cum ar suna oare o higheghe cu vuvuzelă?
Posts [ 22 ]
Pages: 1
[ Generated in 0.375 seconds, 8 queries executed ]