anutza

Topic: binshul si activitatile culturale.....

no...am facut si eu pe eroina si am inceput in ianuarie "labotatotul de teatru" in beius.a fost fain!gasisem oameni dispusi sa isi sacrifice timpul si banii ca sa faca ceva...altfel.am vrut ca beiusul sa aiba o trupa de teatru,sa facem spectacole,sa dam lumea peste cap si sa aratam oamenilor ca exista si altceva in afara de muzica populara.am gasit oameni care ne-au promis sprijin financiar...si cam atat.toata munca noastra de pana acum pare sa fie in zadar...acum toata lumea se trage pe cur si se scarpina in cap spunand ca de fapt nu sunt bani pentru asta.si io acum ce fac?mai scoatem noi bani din buzunar sa facem spectacole?...probabil ca da!numai ca se epuizeaza si resursele noastre,nervii sunt intinsi la maxim si timpul trece repede,repede...
ce sa facem??

ioana

Re: binshul si activitatile culturale.....

un proiect...
eu asa am invatat la scoala (in ultima vreme): ca atunci cand vrei bani pt ceva faci un proiect

anutza

pai am facut un proiect.asta a fost primul pas.proiectul asta asteapta o semnatura din ianuarie.de fapt,acum,nici nu mai e vorba de bani,adica de faptul ca nu am primit nimic si am facut totul pe cheltuiala noastra,ci e vorba de oamenii care conduc,de aia care promit,care uita mai apoi,de prefacuti,mincinosi,de aia care abuzeaza de fuctiile pe care le au,aia care se cred indreptatiti sa calce in picioare  pe cei care incearca sa spuna adevarul.
problema oamenilor astora nu o rezolva nici un proiect.

veteraz

...Nashpa! Oricum, dumunica aparu din senin, pentru ca nimeni nu stia de eveniment,Orchestra Facultatii de Muzica din Oradea la Teatrul Aramatei. Muzica nu gluma..smile. Buuun! Nimic deosebit s-ar zice, dar in sala sa fie mai putini spectatori/ascultatori decat cuprindea  orchestra  ,mi-a parut jenant. Un biet afis daca era postat undeva si s-ar fi strans mai multi...Halal!!!! Beethoven, Schubert, Bartok excelenti jucatori , numa' unu' si unu'...De atras ,Casa de Subcultura, nu e in stare sa atraga evenimente, dar nici cand vin ele la tine sa nu stii sa le gestionezi maaaaa!!!!

Lord make me the person my dog thinks i am!

anutza

Mai bine nu spuneai.Acum imi creste iar tensiunea!Pai normal ca nu stie sa le gestioneze.De fapt nu este timp pentru asta.Doamna directoare este studenta la canto popular,are examene,e ocupata.

Jacopo Belbo

ba sa-mi fie cu iertare, domn'e... de fotbalisti ca Bach si Schuba ala ne-am saturat; dati-ne mplm bere electorala si piesa aia din gladiatoru' in sufletul citadelei, sa asculta si noi ceva mai de curacao, cum ar zice d-l conte.

quo vadis, pitziponcum?

chivernisi-m-as

[IMG]http://i234.photobucket.com/albums/ee320/Little_Deedz/avatar2.jpg[/IMG]

Raluca

Tare obscur mai eşti , Jacopoule... Mallarméic de-a dreptul. Betieşigu' te înţeleje.

Too often we lose sight of life’s simple pleasures. Remember, when someone annoys you, it takes 42 muscles in your face to frown. BUT it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap the mother fucker upside the head.

anutza

Da chiar asa...Cine te intelege???Siiiii...asta-i mesaju' tau incurajator???M-a dat gata!ce sa zic...
Raluca,tu faci traduceri pentru Zone-studio Oradea??

Raluca

Fac da!!! Bani să iasă! big_smile

Too often we lose sight of life’s simple pleasures. Remember, when someone annoys you, it takes 42 muscles in your face to frown. BUT it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap the mother fucker upside the head.

Jacopo Belbo

Raluca,
mai stii rade la fel de "antrenant"?
btw, mai hai si tu pe-acasa.

p.s. cenaclu literar de duminica-nt'-o saptamana in pub.
solidarizati.

Last edited by Jacopo Belbo (04.06.2009 22:35:39)

[IMG]http://i234.photobucket.com/albums/ee320/Little_Deedz/avatar2.jpg[/IMG]

anutza

Tre sa recunoastem(cei care am participat)ca a doua intalnire a cenaclului nostru a decurs mai bine decat prima.

Budinca

fost,dara! chiar.. pt. urmatoru' ce trebuia sa facem?  big_smile

Raluca

Jacopo, clar că mai ştiu să râd aşa antrenant, cum nu? Auzi la el... Îs acasă, în Binsh, din 22 iunie până în 28 iunie. Da' beteşigu' ştie să dea de voi!

anutza

In pub!!!!Ne vedem joi,de la ora 18!?daca vrea cineva....

anutza

Incerdibil!!!Numar record de participanti la celebrul LABORATOR DE TEATRU.Ia ghiciti!ha?ha?Va spun io...3.foarte tare!!

ioana

sad

ioana

ai pus niste afise mari si frumos colorate la scoalele (semi)inalte din Binsh?

anutza

offfff!!!!LA samuil si la pedagogic este afis in fiecare clasa...in fiecare clasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da s-u inmultit.acu am 5 laboranti.iupiiiiiiiiii!!!

aditrif

The power of advertising smile

veteraz

Adevartising zic voua...

Lord make me the person my dog thinks i am!

anutza

"Adevartising zic voua..."...ai face bine sa te intorci la minunatul "LABORATOR DE TEATRU"!!...ca altfel...

anutza

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....in loc sa te prezinti la intalnirea de azi tu stai pe forum!rusine,rusine,rusine!!!

ioana

anutza wrote:

offfff!!!!LA samuil si la pedagogic este afis in fiecare clasa...in fiecare clasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da s-u inmultit.acu am 5 laboranti.iupiiiiiiiiii!!!

măăăăăi copchii! da' am văzut pozele pe blogu' lui Emil!!! foarte fain, aţi început să vă înmulţiţi! vezi Anuţă că nu tră' să perzi speranţa! de-abia aştept să viu acasă să vă văz. până atunci, pupici îndepărtaţi...

p.s. îmi place noua freză a domnului regizor asistent! luceafăristică! wink

anutza

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...in luna octombrie s-a aprobat bugetul pt casa de cultura..ia ghiciti!!!un miliard(nici nu stiu cum se scrie in lei noi).ok!ok!chiar au nevoie de bani la cat de intens se lucreaza acolo.na...da' pentru ca acum se va lucra si mai intens,dupa rectificarea de buget de luna asta,s-a aprobat alocarea a inca 500de milioane...yeeeeee!!ce o sa ne culturalizam amu!!!!

anutza

cautam tamplar,hornar si zugrav dispus sa ne ajute sa amenajam sediul trupei de teatru.cineva??ha?smile)