aditrif

Topic: Vând

Topicul cu vânzări

Jacopo Belbo

Re: Vând

Buna.
Vand carti (istoria filosofiei, filosofia religiei, publicistica etc.) - pe maine probabil reusesc sa fac si o lista
telefon contact: 0766262960

[IMG]http://i234.photobucket.com/albums/ee320/Little_Deedz/avatar2.jpg[/IMG]

Jacopo Belbo

Nae Ionescu, Publicistica - 20 lei
Nae Ionescu, Curs de metafizica - 15 lei
Nae Ionescu, Curs de istorie a logicii - 10 lei
Nae Ionescu, Intre ziaristica si filosofie - 10 lei
Nae Ionescu, Problema mantuirii in Faust al lui Goethe - 8 lei
Mircea Eliade, Ocultism, vrajitorie si modele culturale - 10 lei
Mircea Vulcanescu, Nae Ionescu asa cum l-am cunoscut - 10 lei
Evelyn Underhill, Mistica - 12 lei
Miguel de Unamuno, Agonia crestinismului - 7 lei
Istoria filosofiei vol. III Triumful ratiunii (coordonata de Jacqueline Russ) - 15 lei
Ioan Petru Culianu, Studii romanesti - 15 lei
Aristotel, Etica nicomahica - 15 lei
Aristotel, Poetica - 15 lei (vol. 2 tongue ) - 15 lei
Mircea Eliade, Tehnici Yoga - 12 lei
Patanjali, Yoga sutra - 15 lei
J. G. Fichte, Doctrina stiintei - 20 lei
Dictionar de crestinism Larousse - 12 lei
Homer, Iliada - 20 lei
Gaston Bachelard, Psihanaliza focului - 15 lei
W. Dilthey, Constructia lumii istorice in stiintele spiritului - 10 lei
Mircea Eliade, Faurari si alchimisti - 10 lei

deocamdata...
cartile sunt in stare foarte buna.

Raluca

Mă, Sin, tu nu eşti normal? Îţi vinzi cărţile??? Vinzi Poetica numa' cu 15 lei? Păi dacă vrei să faci bani, ia chitara în spinare şi du-te cântă joia în centru. tongue
Apropo, vând jucării de pluş. 10 lei kila.

Too often we lose sight of life’s simple pleasures. Remember, when someone annoys you, it takes 42 muscles in your face to frown. BUT it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap the mother fucker upside the head.

Saratzel

sin futa mama d eshti normal...ce draq ii in capu to?...nu ai bani sa pui pita pa masa:)?

Mamelor din lumea intreaga!!!Un lucuru sa nu uitatzi:nu lasatzi copiii pe strada fara aurolaci!!!

Jacopo Belbo

vreau sa fac loc pe rafturi, ca nu mai am unde sa pun cadourile de la prieteni

Saratzel

tuper...da` vb cu hirtzea sa itzi faca un raft nou:))

Mamelor din lumea intreaga!!!Un lucuru sa nu uitatzi:nu lasatzi copiii pe strada fara aurolaci!!!

veteraz

pierdut speranta...o declar nula...de continut!

Lord make me the person my dog thinks i am!

veteraz

Asta-i pe bune: Snowboard Salomon Classic 144, legaturi SnowPro, Stare excelenta, sau la schimb cu o placa mai mare (lunga...ma rog!)+ diferenta, 650 Ron , negociabil. Hai sa ti-l dau "eftin" frate!!! Pour les connaisseurs!

Last edited by veteraz (17.10.2008 11:38:59)

Glyf

Vand DSLR Pentax K100D body la 900 lei (negociabil). La acesta se poate adauga unul din obiectivele:
Tamron 70-300 (macro 1:2) 450 lei
Pentax DA 18-55 (clasicul obiectiv de kit) 300 lei
Pentax A 35-105 f:3,5constant! 400 lei
Pentax F 28-80 200 lei
Tamron 90mm f:2,8 Macro 1:1 1200 lei
Convertor 2X Kenko MC7, focus manual dar permite confirmarea de focus
Filtre diverse (UV, Polarizare circulara, warm)
Lentile close-up Soligor (+1, +2, +4) M52
Geanta (in care incap jumatate din lucrurile de mai sus)
Toate sunt in perfecta stare si puteti vedea pe "Frumuseti din Beius" ce se poate face cu ele (tehnic vorbind, ca partea artistica...)
LE:

http://1.bp.blogspot.com/_84FYRK4PdI8/S … 11faae.jpg

Ca sa vedeti despre ce e vorba! Pe viu il puteti vedea la Libraria "Gabriela" (daca nu va e frica sa calcati pe acolo)
La colectie se mai adauga un Pentax M 50mm f:1,4 (unii spun ca e cel mai bun si mai cautat obiectiv de la Pentax)

Last edited by Glyf (14.10.2008 19:31:56)

Glyf

Nimeni amator?

Hagi Halef

Numa n-ai noroc Glyf. Vrei sa iti iei altceva de il vinzi?

Glyf

Imi face cu ochiul un K20 dar m-as multumi si cu un K10 second. Pe de alta parte stiu ca imi ajunge si cel pe care-l am, de aia nici nu l-am pus la vanzare decat pe pagini beiusene, prefer sa fac fericit un beiusean, astfel pot asigura si consultatii de specialitate smile)

Hagi Halef

Poate, poate iti fac rost de un client pentru el. Nu-i sigur, da cine stie. Vrea un compact da i-am zis ca la pretul unui compac bun ia pentaxul tau care ii un aparat tare bun. La fotografiile cu lacusta aia, ce ai folosit? Diafragma, shutter-ul, iso? Are ceva obiectiv inclus in pret?

Hagi Halef

Apropo observ ca esti fan pentax. La altceva nu te-ai gandit?

Hagi Halef

Imi spui de rog ceva autori de la rao si cam la ce pret aveti? Marin Preda, Dostoievsky. Aveti sambata deschis ce as veni sa ma uit.

Jacopo Belbo

creca e deschis, dar cu program mai scurt; hai ca mem sambata asta, inainte de cafa/fotbal tehnic ...
da' pt. ce-ti traba, iara vrei sa faci cadou? ma indoiesc ca mai ai vreme de literatura.

Hagi Halef

Am mah, ca vin sarbatorile si ZILE LIBERE. Poate mai trag cate o lectura si la servici. As fi mai castigat.

aditrif

Hagi, fain job ai daca poti sa lecturezi in timpul programului smile

Hagi Halef

Mai vedeam si un film doua pana amu o luna. S-o mutat sefu cu noi. Nu-i rau. Numa sunt zile in care nu prea am de lucru si ma plictisesc teribil.

Glyf

Acum nu prea mai am clasici de la Rao, poate doar Sartre, Camus, Hesse. Am multe carti de actiune, groaza, SF, autori cunoscuti - Grisham, deMille, Dan Brown smile
Lacusta este facuta cu un Tamron Macro de 90mm, obiectiv excelent dar cam scump, nou e vreo 16 milioane. Nu mai tin minte setarile dar cred ca s-a pastrat exif-ul.
Imi place marca Pentax ca scoate culori mai faine decat modelele concurente. Pentax sta mai prost la viteza dar la varsta mea nu mai conteaza viteza smile
Daca rotunjim la 10 milioane poate dau si obiectivul de kit DA 18-55, excelent pentru inceput dupa cum se vede in exemplele de aici
http://www.pentaxphotogallery.com/home# … anguage=EN
Nu uitati ca la Rao avem reducere 15% toata luna decembrie!

Hagi Halef

Jacobo ii fan Dan brown:).

Hagi Halef

Ceva Sandra Brown la reducere?big_smile

veteraz

Sandra Brown si Dan Brown au ceva legatura?  Daca nu, recomand un roman in colaborare: Coada lu' Da' Veench E. In da' hood!!!

acesta

Vand casa in Beius!
Centru, zona Liceu Pedagogic!
pt. detalii... reply.
ae