olson

Topic: probleme administrative

Dumniezo sa va alduiasca pe tatzi!
Poate ar fi potrivit daca Binsul ar redeveni o comunitate unita ca pe vremea batranilor cand toti se intalneau si vorbeau intre ei si era mai usor de rezolvat orice aparea in cale. Mi-am dat seama cand am vazut ca unii trateaza comunitatea din Binsh ca si cum ar fi o curte fara caini si fiecare poate sa isi bata joc de altii cum vrea, daca se simte mai shmecher.
Am copilarit in zona si acum locuiesc in Timisoara.
Am trecut prin Binsh si am venit dinspre centru catre Stei si am oprit la piata la bazar. Si nu am stiut ca intre timp cineva a pus (ilegal, defapt) taxa la parcare si a pus si indicatorul in bataie de joc, cu fata catre Stei, in asa fel incat nu-l vezi daca vii dinspre centru si parchezi acolo.
Si cel mai tare m-a enervat ca nimeni nu raspundea la telefonul de pe bonul de amenda de la parcare si am mai primit si adresda scrisa acasa de la o firma din Oradea care habar nu are unde e Binshul dar vrea sa faca legea in zona.
Putem toti sa creem o opinie comuna si sa atragem atentia oficialitatilor orasului, ca doar noi ii alegem pe ei tocmai ca sa ne reprezinte. Si acum e vremea.
Si cazul asta este doar un exemplu.
Ce parere aveti?
E potrivit sa ne spunem parerea ?

aditrif

Re: probleme administrative

Dumniezo sa-ti ajute pruncu' mnieu, orice bai ai avea poti sa scrii aci pe forum, forumu' asta e monitorizat de militzia din Binsh non-stop, cu siguranta o sa rezolve problema intr-un timp record smile