ina

Topic: Anglia

Musai sa va spun cea mai nashpa experienta me care am trait o aseara.Eu sunt in Anglia acuma si aseara am fost la cineva acasa la karaoke.nu i cunosteam pe toti si am facut cunsotinta.cand am zis ca s din Romania a zis unu 'ATENTIE LA BUZUNARE AVEM O ROMANCA PRINTRE NOI'!!!a zis el ca glumeste sa nu ma supar dar oricum.....super nashpa!! Fi-ne-ar neamu sa ne fie ce reputatie avem.

aditrif

Re: Anglia

Foarte nashpa faza Ina, ne-au facut tiganii o reputatie buna, dar oricat s-ar crede ei de evoluati, asta nu e un motiv sa te comporti ca un babuin cu invitatii cuiva (presupun ca si ala era invitat acolo).

Data viitoare, baga de aici: http://www.corsinet.com/braincandy/insult.html

veteraz

Da-i ma dracului de "civilizati" si "gentelmani" , englezii îs mai dobitoci decât îs de urâti, am cunoscut acelasi tip de tratament din partea lor , cand am fo' p'acolo. Trebuie sa isi dea seama, tocmai ei, cei care chipurile au inventat civilizatia ca nu poti "baga" in aceeasi oala pe toti sta-le-ar civilizatia in gat sa le stea! Ia intreaba de scotienii , care pradau, pana nu demult orice vapor esuat in arhipelagul lor, sau de  irish gipsyies, cum traiesc,ori pedofilii  lor raspânditi prin toate tarile.

Lord make me the person my dog thinks i am!

Jacopo Belbo

dracu' sa cante la ureche lor, oba
mie un singur lucru imi place din Anglia... Fernando Torres si ala ii spaniol.

[IMG]http://i234.photobucket.com/albums/ee320/Little_Deedz/avatar2.jpg[/IMG]

Glyf

Vorbeam cu altcineva care se plangea de englezi si-i spuneam: -Ce astepti de la o natie care a inventat cuvantul "snob"?!

ina

generalizand faceti si voi exact ca el!!io nu ma plang de engelzi deloc!!!unde sunt eu toti sunt foarte prietenosi dar normal ca peste tot sunt exceptii!!

veteraz

fight fire with fire!!!

Lord make me the person my dog thinks i am!

ina

buna ziua lume!!cum sunteti?am vesti.ironia furtului...sa fure un englez de la romani lol. mi a furat unu geanta duminica seara din pub cu toate actele si banii si cheile de la casa si masina.....la prins politia pana la urma ca stiam cine a fost.wink mi am recuperat tot numai telefonu nu. sad

aditrif

Tulai duamne fea, dapu ai griji prin ce pub-uri umbli smile In Binsh in pub nu-ti fura nime nimica.