aicibeius

Topic: Masina mea

Laudati-va cu ce masini aveti. Sunteti multumiti? Consumul? Anul fabricatiei? Cu cat ati vinde-o?

aditrif

Re: Masina mea

Rugam initiatorul topicului sa inceapa sa se laude. Tu esti multumit? Te simti bine la volan? Cu cat ti-ai vinde-o?

Eu momentan nu am decat o masina Electrolux, din 2006, nu stiu exact cat consuma, dar nu as vinde-o ca isi face bine treaba.

veteraz

Baaaa! Ma lasi? Cu care dintre masinile mele vrei sa ma laud? Ti se pare ca m-as putea lauda cu un Lamborghini Diablo sau cu Pagani Zonda? Mie nu. Asa ca nu ma laud ca ii fac pe toti in Binsh la noile semafoare ,special puse pentru mine, sa am unde unde sa dau blana, fratele meu! Numa' moare de ciuda spaniolu' ca nu are valoarea mea. (Acest pasaj e un pamflet si trebuie luat ca atare)

Lord make me the person my dog thinks i am!

veteraz

http://www.protv.ro/emisiuni/shows/pro- … ideo/12768
Asta-i din Binsh si cu o masina de aia nu se sfieste sa spuna! In rest poate era din Oradea.

Last edited by veteraz (06.11.2008 18:58:51)

aditrif

Noah ma, are 597 cu NOS. Da' cu busuioc cat o avea?

Fuck me, cate gunoaie are masina aia pe ea, o gramada de butoane care "nu stiu ce fac", tatuaj cu apa tare, ala o fi tatuaj facut cu jetul, dar sa bei ceva tare inainte big_smile

Oricum, lasand gluma la o parte, daca omului ii place, sa o stapaneasca sanatos.

nerubian assasin

vand submarin cu motor de dacia 1300, si ozn logan

john

Da' Emil Potora o fi chiar din Binsh? Accent are.
A cui o fi din Binsh si părdă cine stă?

veteraz

Cand vad drumurile cum ies ele de mandre de sub povara iernii, mi se face dor de Batrana Doamna ,ce a a fost casata la Remat. Of, voi bucse si planetare!

veteraz

Se asfalteaza drumurile in Binsh!!!!!....Bag sama ca vin zilele omonimului oras!! Hai bitumuuuuuu!!!!!

john

A inceput campania de primavara, si in Timisoara au inceput weekendul asta cu decopertari/asfaltari.
Presupun ca e haos prin Binsh in timpul asfaltarii ...
Ce m-a surprins in Timisoara e ca baietii au inceput sa lucreze noaptea sa evite haosul.

Raluca

Da, John, da' ai auzit că s-au sistat lucrările pe podul Michelangelo că ăia scormoneau p-acolo fără autorizaţie?

În altă ordine de idei, nu cumpără nimeni o Dacie veche de vreo 35 de ani care încă merge, da' rişti să pici prin podea şi să ajungi s-o "pedalezi" ca The Flinstones? Poate fi folosită şi pe post de exponat de muzeu.

Too often we lose sight of life’s simple pleasures. Remember, when someone annoys you, it takes 42 muscles in your face to frown. BUT it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap the mother fucker upside the head.

aditrif

Nu cumparam ca-i criza, asteptam sa scada preturile smile

Later edit: tulai, asta fu postul cu numarul 666